Dubai och planer för framtiden

Då har jag vart hemma från Dubai i 10 dagar, resan var jättekul, men om jag fått välja själv hade resesällskapet vart annorlunda. Det är inte kul att resa med en diktator, en surkärring och två småbröder som bara spelar fotboll. Okej nu var jag lite hård, bröderna var egentligen inget problem, kände mig bara lite utanför ibland.

Vädret var iaf gött, det fanns mycket och titta på och jättegod mat. Men staden i sig var som en stor byggarbetsplats och staden var otroligt mycket större än vad jag trode. Som tur var var det billigt att ta sig omkring.

Det var skönt och komma hem, för nu börjar min rehabilitering. Det innebär att jag i samarbete med försäkringskassan och arbetsförmedlingen samverkan kommer kolla runt på jobb och förhoppningsvis hitta ett som passar mig. Känns jättespännande. Och det bästa är att jag inte är helt utelämnad till samhället utan nu är jag i ett program som kommer vara max 2 år. Jag har alltså 2 år på mig att hitta ett jobb som jag klarar av och trivs med. Mötet med arbetsförmedlingen är på fredag. 

Idag fick jag också besked från soc om hur mycket pengar jag får denna månaden, brukar få mellan 1200 och 1900, denna månaden får jag 4500 spänn! Helt otroligt gött! Kommer kunna betala av hela min skuld till brorsan och dessutom ha pengar kvar att dricka lite öl denna månaden. Inte för att jag egentligen behöver pengar för det, brukar bli bjuden för det mesta. :) sist när jag var ute i lördags så spenderade jag 50 spänn och lyckades bli totalt shitfaced.




Bipopulärt

Denna bloggen handlar om mig, min sjukdom och mina hinder genom livet. Kanske en och annan nageldesign också...

RSS 2.0