Mina teologiska teorier

Jag är otroligt avtänd på religion förutom Buddismen, tron på sin egna förmåga helt enkelt.

Men jag har en del teorier om kristendomen (kan mest om den). Innan har jag haft en stadig teori men nu har den fått en fortsättning. Här kommer hela teorin:

"Gud" skapade jorden tillsammans med sin syster (alla vet att män inte klarar av nåt själva). Under denna vecka som det sägs att jorden skapades så blev syskonen ovänner, alltså riktiga ovänner. "Gud", som är man, utnyttjade sin manliga styrka till att fösa undan sin syster. Systern skapar sin egna värld på jorden. Eller rättare sagt under jorden, helvetet.

"Gud" våldtog en hjälplös brud för att få sin egna och enda son. Just det ENDA, jordens män är inte "Guds" söner. "Gud" slängde ut sin son i en barbarisk värld där det fanns otrolig fattigdom, våld och droger. "Guds" son "Jesus" var street smart och en lurare som valde ut dom absolut svagaste, dummaste männen han kunde hitta för att få uppmärksamhet. "Jesus" söp sina vänner under bordet för att sedan köra sina trolleritrick. Självklart svalde alla detta "mirakel". Vid nästa trick såg han till att alla hade rökt någon substans och skojade med sina vänner om att han kunde gå på vatten. Höga som hus ser dom på medan "Jesus" går på stenar precis vid vattenytan eller en sköldpadda eller nåt liknande. Dessa män blev helt förbluffade och spred dessa "mirakel" till byborna omkring. När sanningen kommer fram att "Jesus" bara lurats så såg byborna till att straffa "Jesus" på ett barbariskt vis som ledde till hans död. "Gud" ville inte ha skulden på sig och ljög ihop att allt var med mening bla bla bla. Dumma som folk var från början så svalde dom det struntet och förskönade sanningen i en bok.

Syrran/Djävulen har jag inte lyckats linda in ännu, men när jag kommer på det så kommer det definitivt skrivas ner.

Så slutsatsen: "Gud" är en självgod idiot som struntar i sitt barn för att sedan se till att bli en hjälte. För 2000 årsedan visste man inte bättre än att slå sönder varandra ist för att kommunicera och de visste heller inte att droger var farliga, därav överkonsumtion av laglig ofarlig eufori i form av marijuana och halluciena droger.

Jag är otroligt stolt över min starka självständiga hjärn, tänk vad lurad man skulle bli annars.

RIP Torben

Idag gick en av mina brudars katt bort, Torben. En väldigt speciell och fin katt. Han var verkligen unik. Kommer sakna dig Torben.

Blahaaa

Sedan i tisdags har jag försökt att hålla låg profil och undvikt morsan, promenerat jättemycket för att komma bort. I fredags cyklade jag till min bror, 7 km. Kändes bra att åstakomma någon men jag känner mig tom i hela kroppen och huvudet. Sov hos brossan 2 nätter och jag märker att han är trött på mig. Känns som att det inte är någon som orkar med mig just nu, och jag förstår det, men jag vet inte hur jag ska hantera det.

Mina rutiner är obefintliga och jag har typ samma sovmönster som jag alltid haft. Har börjat ställa in saker igen av ingen anledning alls. Just nu känns det som att jag hamnat i en återvänds gränd. Vet inte hur jag ska ta tag i mig själv igen, vet inte ens om jag orkar.

I dag, måndag, ska jag till sjuksyrran och sen efter det kanske träffa mitt KK. Han skulle lämna tillbaka sin son och sen vara i stan en stund. Har visserligen inte hört något från han så jag vet inte ens om det blir av. Hoppas verkligen att det blir av! Även om vi inte kommer knulla så skulle det vara mysigt och vara nära honom.

Bipopulärt

Denna bloggen handlar om mig, min sjukdom och mina hinder genom livet. Kanske en och annan nageldesign också...

RSS 2.0